Lithuanian English

Prekės su nuolaida

Matmenys: 30x30cm, storis 3cm,  ~8kg.

  • Rekomenduojame kambario temperatūros Night Wood kepimo akmenį uždėti ant kepimo skardos ir tada su skarda įkišti į neįkaitintą orkaitę. SVARBU! Neleiskite kepimo akmeniui patirti staigių temperatūros pokyčių - saugokite nuo terminio šoko, kitaip jame atsiras mikroįtrūkimų! 
  • Skardą su kepimo akmeniu įkiškite į orkaitės apačią.
  • Įjunkite orkaitę nustatę 230°C. temperatūrą. Leiskite akmeniui kaisti bent 30 min. 
  • Kepti galima viską - nuo daržovių, mėsos iki duonos gaminių. 
  • Po kepimo leiskite Night Wood  kepimo akmeniui savaime atvėsti išjungtoje orkaitėje, kad jo struktūra nepatirtų terminio šoko.
  • VALYMAS: Night Wood kepimo akmenį po naudojimo plaukite tekančiu šiltu vandeniu su indų plovikliu ir nuvalykite šluoste. Rekomenduojame laikyti kambario temperatūroje.
  • Nudojimo metu kepimo akmuo natūraliai prisigers maistinių riebalų - nesijaudinkite! 
  • Iš tikrųjų dėl šios ypatybės maistas su kiekvienu kepimu taps dar skanesnis!
  • Kepimo akmens dezinfekavimas: Nusprendus nenaudoti Night Wood kepimo akmens ilgesnį laiką, rekomenduojame jį dezinfekuoti sąlyčiui su maistu tinkamomis dezinfekavimo priemonėmis. 
  • SVARBU!!!  Kepimo akmuo įkaites išlieka ilgai, todėl po naudojimo neimkite jo plikomis rankomis, kol akmuo visiškai neatvėso.
  • Produktas skirtas naudoti orkaitėje. Norint naudoti grilyje - reikia apsaugoti jį nuo atviros ugnies  ir didesnio nei 230 laipsnių karščio. 
  • Saugokite kepimo akmenį nuo staigių temperatūros pokyčių. Laikykite kambario temperatūroje, neleiskite staigiai įkaisti bei greitai atvėsti - nepilkite ant jo šalto vandens. Leiskite kepimo akmeniui atvėsti iš lėto, savaime - tuomet akmuo Jus džiugins kur kas ilgiau.
€35.00 €45.00
Rašyk
Skambink